Skip to main content

Έλα μαζί μας!

19/06/2018
Έλα μαζί μας!

SportID: Αθλητισμός και Διαπολιτισμική Επικοινωνία

Το Κέντρο Προώθησης Έρευνας και Ανάπτυξης στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία (CARDET) προσκαλεί εκπροσώπους αρμόδιων φορέων και άλλους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην εθνική ομάδα εστίασης του ευρωπαϊκού προγράμματος SportID, «Αθλητισμός και Διαπολιτισμική Επικοινωνία», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, από τις 14:30 μέχρι τις 17:30, στα γραφεία μας στη Λεωφόρο Λυκαβηττού 29 στην Έγκωμη.

Στόχος της ομάδας εστίασης είναι να πραγματοποιηθεί διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους με τους οποίους ο αθλητισμός μπορεί να καταστεί αποτελεσματικό εργαλείο για την ένταξη των μεταναστών, προσφύγων και λοιπών ευάλωτων ομάδων πληθυσμού και την καταπολέμηση του ρατσισμού στην κυπριακή κοινωνία, να συζητηθούν δυνατότητες για την διοργάνωση στοχευμένης ημερίδας με (ενδεικτικό) τίτλο «Αθλητισμός για Ευαισθητοποίηση» τον προσεχή Σεπτέμβρη και να δημιουργηθεί δίκτυο εποπτείας και αξιολόγησης για καλύτερα αποτελέσματα .

Με την ολοκλήρωση της ομάδας εστίασης , όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Ο βασικός σκοπός του προγράμματος είναι να προωθήσει την κοινωνική ένταξη μεταναστών, προσφύγων και άλλων ευάλωτων ομάδων πληθυσμού μέσω του αθλητισμού.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δήλωση συμμετοχής, παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο 22 080982, είτε μέσω email στο michalis.ioannou@cardet.org, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις (Μιχάλης Ιωάννου: 22 080982).

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.[2016 – 3602/001 – 001]

Target Groups

3, 4, 8, 9, 10, 11

Education Level

1, 2, 3, 5, 8, 9