Skip to main content

Πρόσκληση σε Συνέδριο: «Ενθαρρύνοντας την κοινωνική συμμετοχή των νέων στην ψηφιακή εποχή»

18/02/2019
Πρόσκληση σε Συνέδριο: «Ενθαρρύνοντας την κοινωνική συμμετοχή των νέων στην ψηφιακή εποχή»

Ο ερευνητικός και εκπαιδευτικός οργανισμός CARDET σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε Συνέδριο με τίτλο «Ενθαρρύνοντας την κοινωνική συμμετοχή των νέων στην ψηφιακή εποχή». Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, από τις 9:00 μέχρι τις 13:00, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, εκπαιδευτές νέων και ενηλίκων, καθώς επίσης και άτομα που εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης γενικότερα.

Το θέμα του συνεδρίου αφορά στη χρήση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην εκπαίδευση, τόσο από εκπαιδευτικούς όσο και από μαθητές, με στόχο την ενίσχυση των βασικών και εγκάρσιων δεξιοτήτων και την προώθηση νέων ψηφιακών λύσεων και καινοτόμων ολοκληρωμένων παιδαγωγικών μεθόδων για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των νέων Ευρωπαίων στα κοινά. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν το εκπαιδευτικό ηλεκτρονικό παιχνίδι SHANARANI, τo οποίo αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου Erasmus+ SHANARANI και το οποίο ασχολείται με θέματα ισότητας φύλου και στερεοτύπων.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο συνέδριο, παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε το διαδικτυακό έντυπο εγγραφής, μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου 2019, 12:00μ.μ.. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, επομένως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με την ολοκλήρωση του συνεδρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22002105 ή μέσω email στο yolanda.frangou@cardet.org.

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein. [Project Number: 2017-2-ES02-KA205-009786]

Target Groups

6, 7, 9

Education Level

8, 9