Skip to main content

«Πολυγλωσσία στο Σχολείο: Σημαντικότητα και Καλές Πρακτικές»

02/07/2018
«Πολυγλωσσία στο Σχολείο: Σημαντικότητα και Καλές Πρακτικές»

Σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Λυκαβηττού (ΚΒ), ο ερευνητικός οργανισμός CARDET διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Πολυγλωσσία στο Σχολείο: Σημαντικότητα και Καλές Πρακτικές», που υλοποιείται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου “Valuing All Languages to Unlock Europe – VALUE”. Το θέμα της ημερίδας αφορά τη σημασία της πολυγλωσσίας και συγκεκριμένα την ενημέρωση των εκπαιδευτικών σε θέματα πολυγλωσσίας και καλών πρακτικών, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν εντός και εκτός σχολικού χώρου, με τη συνεργασία εκπαιδευτικών, μαθητών, αλλά και γονέων. Κατά την ημερίδα θα παρουσιαστούν σημαντικά αποτελέσματα του έργου, καλές πρακτικές, καθώς επίσης και εκπαιδευτικό υλικό.

H ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017, στο Δημοτικό Σχολείο Λυκαβηττού (ΚΒ), από τις 9:30 μέχρι τις 12:00 (9:00 – 9:30 εγγραφές) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Όσοι/ες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2017.

Η ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη λήξη της ημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη διαχείρισης του έργου, Δρ. Μαρία Σολωμού στο 22002118 ή μέσω email στο maria.solomou@cardet.org.

Πρόγραμμα ημερίδας

This project has been funded with support from the European Commission. This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein. Project Number: [2015-1-IT02-KA201-015407]

Target Groups

1, 2, 3, 4, 5

Education Level

2, 3, 5