Skip to main content

Εξερευνώντας το Minecraft Education με έμφαση σε Κόσμους Περιβαλλοντικών Ζητημάτων

Εξερευνώντας το Minecraft Education με έμφαση σε Κόσμους Περιβαλλοντικών Ζητημάτων

Το ερευνητικό κέντρο CARDET στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Εκπαίδευσης της Microsoft διοργανώνει μέσα στην Παγκόσμια Εβδομάδα Εκπαίδευσης μία δωρεάν, δια ζώσης εκπαίδευση διάρκειας 2 ωρών, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη χρήση του Minecraft Education.

📅 20 Νοεμβρίου, 2025 
🕙 16:00 – 18:00
 📍 Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, Π122 Ισόγειο, Λευκωσία

Εγγραφές: https://cardeteventname.preview-beefreecontent.com/8j4S 

Στόχος της είναι να υποστηριχθούν τα σχολεία στην εξερεύνηση τρόπων με τους οποίους τα ψηφιακά εργαλεία, όπως το Minecraft, μπορούν να ενισχύσουν τη διδασκαλία, τη μάθηση για περιβαλλοντικά θέματα και να αυξήσουν τη συμμετοχή των μαθητών.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν:
● τα βασικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες της πλατφόρμας,
● τρόπους ενσωμάτωσης του Minecraft Education στη διδασκαλία και στα σχέδια μαθήματως,
● πρόσβαση σε μια δωρεάν, ευρεία συλλογή έτοιμων σχεδίων μαθημάτων, προσαρμοσμένων στα αναλυτικά προγράμματα.

**Σημαντική Σημείωση: Για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης απαιτείται υπολογιστής και πρόσβαση στο Microsoft365 μέσω λογαριασμού εκπαίδευσης. Κάνοντας εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε πρόσβαση στο Minecraft Education μέσω της άδειας χρήσης του σχολείου σας και ότι θα φέρετε τον δικό σας προσωπικό φορητό υπολογιστή στην εκπαίδευση.

WHEN

November 20, 2025

16:00 - 18:00

WHERE

Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου
Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, Π122 Ισόγειο
,
Λευκωσία

Get Directions