Skip to main content

HAPPINESS FAIR

HAPPINESS FAIR

To CARDET και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης – Ν. Χαραλάμπους σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου και το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου Στροβόλου, διοργανώνουν το πρώτο “𝐇𝐀𝐏𝐏𝐈𝐍𝐄𝐒𝐒 𝐅𝐀𝐈𝐑” στην Κύπρο, μια ξεχωριστή εκδήλωση για να γιορτάσουν και να αναδείξουν τη σημασία της επένδυσης στην ευτυχία, την ευεξία, την ευημερία στην Κοινωνία αλλά και του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, 20 Μαρτίου, στο Happiness Fair έχουμε ως στόχο να υπενθυμίσουμε ότι η ευτυχία αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα και είναι κάτι που είναι σημαντικό να προωθήσουμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας όπως και των ανθρώπων γύρω μας.

Μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα του Happiness Fair, θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε μαζί όλα όσα μας κάνουν περισσότερο χαρούμενους και ενεργούς πολίτες, αλλά και να ενημερωθούμε για τρόπους και προσεγγίσεις που μπορούν να ενισχύσουν την ευζωία μας.

Είναι μια καλή ευκαιρία για ενημερωθεί το κοινό (μικροί και μεγάλοι) για τη σημασία της επένδυσης στην ευτυχία και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει θετικά τις ζωές μας. Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, συλλογικά έργα τέχνης, χειροτεχνίες και ιστορίες καλοσύνης αλλά και δημιουργικό κυνήγι θησαυρού θα εξερευνήσουμε τα οφέλη της φύσης και των συνηθειών που συμβάλλουν στην ευτυχία. Επίσης, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα εργαστήρια και ενημερώσεις βασισμένα στη Θετική Ψυχολογία που στοχεύουν στη ψυχική ευημερία, τη σωματική ευεξία, στην ανάπτυξη θετικών σχέσεων, στην καλλιέργεια της ενεργού πολιτότητας και του εθελοντισμού. Κάθε μία από τις δραστηριότητες έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους παρευρισκομένους βασικές γνώσεις και μέσα, για μια χωρίς αποκλεισμούς, βιώσιμη και ευτυχισμένη κοινωνία.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί μια μέρα γεμάτη χαρά, καλοσύνη, θετική διάθεση και πολλά χαμόγελα.

WHEN

April 06, 2024

10:00 - 15:00

WHERE

Προαύλιο Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου

Get Directions