Skip to main content

Η ποιότητα του αέρα στην Κύπρο – Επιπτώσεις στη Ζωή και την Υγεία μας

Η ποιότητα του αέρα στην Κύπρο – Επιπτώσεις στη Ζωή και την Υγεία μας

Πόσο καθαρός είναι ο αέρας που αναπνέουμε και πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα του;
Πως επηρεάζει η ποιότητα αέρα τη δημόσια υγεία;
Ποιες δράσεις και ενέργειες πρέπει να λάβουμε για βελτιώσουμε την ποιότητα του αέρα;

Τα ερωτήματα αυτά θα θέσουμε στο επίκεντρο του Ανοιχτού Διαλόγου που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος. Η συζήτηση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να ενημερωθούμε για τις δράσεις και πρωτοβουλίες που υλοποιούνται για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα αλλά και να καταθέσουμε ερωτήματα και εισηγήσεις. Παράλληλα, θα πληροφορηθούμε για το πως η ποιότητα του αέρα επηρεάζει τη δημόσια υγεία.

Μαζί μας, θα έχουμε τη τιμή να έχουμε την Επίτροπο Περιβάλλοντος, κ. Αντωνία Θεοδοσίου, το Δρ. Χρύσανθο Σαββίδη, Προϊστάμενος του Κλάδου Ποιότητας Αέρα και Στρατηγικού Σχεδιασμού του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και το Δρ. Ανδρέα Ζαχαριάδη, Πνευμονολόγο και Λέκτορα της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου EMERGE – Empowering civic Engagement and participation το οποίο υλοποιείται με τη στήριξη του Active Citizens Fund Κύπρου που χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω των χορηγιών ΕΟΧ και Νορβηγίας 2014-2021.
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο εδώ!

WHEN

March 06, 2024

17:00 - 18:30

WHERE

CARDET
29 Lykavitou Avenue
Nicosia, 2401
Nicosia

Get Directions