Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης που διοργανώνει το Διεθνές Ερευνητικό Κέντρο CARDET σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Hope for Children» CRC Policy Centre, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «MEDIS». Το έργο ασχολείται με την ενίσχυση και εδραίωση της κοινωνικής ένταξης στα σχολεία, στη διαπολιτισμική εκπαίδευση και στην τοπική γλώσσα σε ένα πολύγλωσσο πλαίσιο.

Η πρώτη συνάντηση της επιμόρφωσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στις 14:00 μ.μ., με υπολογιζόμενη διάρκεια 3 ωρών. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Classic Hotel στη Λευκωσία. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου, το οποίο θα γίνει στα ελληνικά.

Σε μεταγενέστερη φάση του έργου θα πραγματοποιηθούν 2 πιλοτικές εφαρμογές σε 90 σχολεία από τις χώρες που συμμετέχουν στο έργο. Όσο αφορά τις πιλοτικές εφαρμογές θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο οργανισμός CARDET θα παρέχει 100 Ευρώ σε κάθε σχολείο για τα λειτουργικά του έξοδα.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., μέχρι τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2018.