Ο οργανισμός CARDET σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο συνέδριο «Θέτοντας τις βάσεις για την επιτυχή υλοποίηση μαθητικών συνεδρίων», το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018, από τις 9:00 μέχρι τις 13:00, στο ξενοδοχείο The Classic Hotel (αίθουσα El Greco), στη Λευκωσία.

Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Erasmus+ έργου Future Youth School Forums (FYS-Forums) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και σε φορείς χάραξης πολιτικής ή άτομα που εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης γενικότερα.

Το θέμα του συνεδρίου αφορά στην παρουσίαση τεχνικών και εργαλείων για τη διοργάνωση επιτυχημένων σχολικών συνεδρίων, στα οποία η μαθητική κοινότητα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το FYS-Forums στοχεύει στη δημιουργία ενός μοντέλου για διεξαγωγή Συνεδρίων Νεολαίας με θέματα που αφορούν στην Παγκόσμια Πολιτότητα, και τα οποία διεξάγονται από τους μαθητές για τους μαθητές.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη λήξη του συνεδρίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε το διαδικτυακό έντυπο εγγραφής , μέχρι και τις 19 Απριλίου 2018.