Είσαι μαθητής γυμνασίου ή λυκείου στην Κύπρο από 12 μέχρι 18 ετών; Σε προβληματίζει η καταστροφή του περιβάλλοντος; Θέλεις να γίνεις η αλλαγή που χρειάζεται αυτός ο κόσμος;

Σήκωσε το πινέλο σου και δείξε σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να δράσουμε τώρα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό αφίσας για μαθητές γυμνασίων και λυκείων που διοργανώνουν ο εκπαιδευτικός οργανισμός CARDET και ο Δήμος Στροβόλου.

Ο διαγωνισμός αφίσας έχει θέμα «Δράση για το κλίμα» και αφορά τον Στόχο 13 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξης, και για τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ και στην ιστοσελίδα του έργου Walk the Global Walk. Τα έργα, σε μορφή σχεδίου ή/και σύντομων φράσεων, αφορούν την κλιματική αλλαγή, τις επιπτώσεις της για την τοπική κοινωνία αλλά και την ανθρωπότητα και θα πρέπει να αποτελούν κάλεσμα για δράση.

Η υποβολή των έργων θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με τίτλο «Διαγωνισμός Walk the Global Walk» μέχρι τις 30 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Όροι συμμετοχής:

  1. Προσανατολισμός: Πεδίο
  2. Όχι περισσότερες από 8 λέξεις
  3. Διαπιστευτήρια σε όλες τις δημιουργούς (ονόματα τάξεις)
  4. Διαπιστευτήρια στη Σχολική μονάδα που ανήκει η ομάδα
  5. Τα επιλεγμένα έργα θα τύχουν ελαφριάς επεξεργασίας από γραφίστα

Τα έργα θα αξιολογηθούν από επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη του Δήμου Στροβόλου και του CARDET. Τα βραβευθέντα έργα θα αναρτηθούν σε πινακίδες σε κύριες οδικές αρτηρίες της Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:

https://walktheglobalwalk.eu/el/events/eventdetail/98/-/

Walk the Global Walk Contest poster, October 2020