Η ευημερία στο χώρο εργασίας και η ανάπτυξη δεξιοτήτων είναι σημαντικοί παράγοντες για την επαγγελματική μας επιτυχία. Διοργανώνουμε λοιπόν ένα δωρεάν σεμινάριο με θέμα την «Ενίσχυση δεξιοτήτων εύρεσης εργασίας - Εργαλεία και πρακτικές εφαρμογές», στα πλαίσια του έργου QUALIFY. Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενισχύσει την ικανότητα των συμμετεχόντων στην παροχή συμβουλευτικής και στήριξης για την αποτελεσματική διαχείριση της επαγγελματική σταδιοδρομία.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν διάφορα εργαλεία και πρακτικές που το έργο έχει διαμορφώσει. Επίσης, θα διεξαχθούν διαδραστικές παρουσιάσεις για κατάρτιση στη συμβουλευτική που συνδέεται με τη σημασία της θετικότητας στο χώρο εργασία και της καλής επικοινωνίας ως εγκάρσιες δεξιότητες.

Το σεμινάριο θα είναι στα ελληνικά και απευθύνεται κυρίως σε συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, εκπαιδευτικούς και ανέργους. Συστήνεται οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους ηλεκτρονικό υπολογιστή, ή κινητή συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου (08:30 πμ – 13:00 ) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (αίθουσα Α207). Με τη λήξη του εργαστηρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22002103 ή μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Δείτε εδώ την ατζέντα του σεμιναρίου.