Σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Λυκαβηττού (ΚΒ), ο ερευνητικός οργανισμός CARDET διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Πολυγλωσσία στο Σχολείο: Σημαντικότητα και Καλές Πρακτικές», που υλοποιείται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου “Valuing All Languages to Unlock Europe – VALUE”. Το θέμα της ημερίδας αφορά τη σημασία της πολυγλωσσίας και συγκεκριμένα την ενημέρωση των εκπαιδευτικών σε θέματα πολυγλωσσίας και καλών πρακτικών, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν εντός και εκτός σχολικού χώρου, με τη συνεργασία εκπαιδευτικών, μαθητών, αλλά και γονέων. Κατά την ημερίδα θα παρουσιαστούν σημαντικά αποτελέσματα του έργου, καλές πρακτικές, καθώς επίσης και εκπαιδευτικό υλικό.

H ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017, στο Δημοτικό Σχολείο Λυκαβηττού (ΚΒ), από τις 9:30 μέχρι τις 12:00 (9:00 – 9:30 εγγραφές) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Όσοι/ες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2017.

Η ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη λήξη της ημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη διαχείρισης του έργου, Δρ. Μαρία Σολωμού στο 22002118 ή μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Πρόγραμμα ημερίδας