Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης που διοργανώνει το Διεθνές Ερευνητικό Κέντρο CARDET σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων INNOVADE, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «SciFUN». Το έργο ασχολείται με την πρόκληση της εμπλοκής των μαθητών στις Φυσικές Επιστήμες, μέσω μιας καινοτόμου προσέγγισης στη διδασκαλία και τη μάθηση και επιπλέον αποσκοπεί στο να κάνει την εκμάθηση των Φυσικών Επιστημών πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.

Η πρώτη συνάντηση της επιμόρφωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στις 3:00 μ.μ., με υπολογιζόμενη διάρκεια 3 ωρών. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Λυκαβητού 29 (1ος όροφος) στην Έγκωμη (μπορείτε να βρείτε το σχετικό χάρτη εδώ). Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου, το οποίο θα γίνει στα ελληνικά. Παρακαλούμε όπως στη συνάντηση να φέρετε το δικό σας ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μετά το τέλος της επιμόρφωσης θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα.

Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου, με εκτιμώμενη διάρκεια 1,5 ώρας. Για τη συγκεκριμένη συνάντηση, θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες σε μεταγενέστερο στάδιο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., μέχρι τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017.